Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilkonuiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Baskı inşaatı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini yoklama geçirmek gerekir. Bu Toscanello dâhilin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı gönen oranlarında dâhilmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneyim taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken dirimsel bir kaide var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her dem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalım puroya direk ulaşım etmemelidir. Ateşli maviliği purodan az buçuk münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı alya döndüğünde kızartma konulemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 tabaka eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken bütün ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara için az buçuk elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu yol çakmaklar çok diridür ve bir tomar andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma konulemi natürel alevli çakmaklarla, az buçuk dem alabilir. Bu süre size aralık kaybı kabilinden dideükebilir fakat puro götürüm ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonra zıt çevirip suretünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kıç kıpkırmızı ise yakma konulemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, kısaca bütün kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz dâhilime amade. Pekâlâ ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer dâhililmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden dâhilmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o derece çığlıklaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Esrar ferahçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla ihtarlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az ilişik gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin yeni baştan yakma sıkıntı örgütleme etmez. Ancak kez inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şarka olan 2 kaideı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın suhunet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 tabaka beyninde evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile kontralaşmazsınız. Saklama zeminı sıcaklığında cins sıkıntı zeminın soğuk bileğil bir tomar har olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz gönen saklama zeminı sıcaklığına için değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının çekicilik geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu dâhilindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak kesin çekicilik geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En kazançlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesin çekicilik geçirmedikleri dâhilin gayrı rakiplerine büyük başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>