Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Pençe yapımı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini denetleme eylemek gerekir. Bu Toscanello bâtınin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı rutubet oranlarında bâtınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da sınama kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro sadece lakin sadece kokusuz felaketle yakılır! Puro her hin evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alev puroya direk ulaşım etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma işlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kadar eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken bütün ayağın yeksan yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara bakılırsa azıcık elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu tarz çakmaklar çok pençelidür ve aşkın yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma işlemi katıksız alevli çakmaklarla, azıcık hin alabilir. Bu süre size vakit kaybı gibi gözükebilir lakin puro götürüm ve iş gerek. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma işleminden sonra aksi çevirip simaünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bacak kıpkırmızı ise yakma işlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cenahı tam yanmamışsa, kısaca bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz bâtınime anık. Pekâlâ evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer bâtınilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye durmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi bâtınmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o kadar kederlaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve kâm müşteriların dumanla tembihlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az taalluk gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun bâtınin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin tekrar yakma dava örgütleme etmez. Ancak halk yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şense olan 2 kuralı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın suhunet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 kadar arasında evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Konut ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ancak pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama âlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile mukabillaşmazsınız. Hıfız âlemı sıcaklığında mahiyet dava âlemın soğuk değil aşkın sıcak olmasıdır. Çünkü saklama âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama âlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet saklama âlemı sıcaklığına bakılırsa mübadele gösterecektir ve bu yüzden de saklama âlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama âlemının çekicilik geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu bâtınindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak nasıl çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En âlâ humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl çekicilik geçirmedikleri bâtınin vesair rakiplerine cesim üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>