Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaçalışmainiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Pençe prodüksiyonı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini kontrol eylemek gerekir. Bu Toscanello muhtevain muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında muhtevameyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneyim yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim önemli bir kural var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her ahit evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalım puroya dikme ulaşım etmemelidir. Ateşli maviliği purodan azıcık münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı alya döndüğünde kızartma çalışmalemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 had eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken tüm ayağın bedel yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 had döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara gereğince azıcık elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu konsept çakmaklar çok demirdür ve bir küme andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma çalışmalemi doğal alevli çakmaklarla, azıcık ahit alabilir. Bu süre size çağ kaybı kadar haneükebilir yalnız puro çıdam ve emek gerek. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonrasında zıt çevirip suratünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bacak kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cihetı tam yanmamışsa, yani tüm bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik soluk elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz muhtevaime amade. Pekâlâ evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke muhtevailmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar muhtevameye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o derece keskinlaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Duman ferahçe ağıza doldurulur ve kâm müşteriların dumanla tembihlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az nazarıitibar gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain gene yakma problem teşkil etmez. Ancak halk prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şpeş olan 2 kuralı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın sıcaklık dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 had arasında olduğundan emin olmanız gerekiyor. Ocak içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Ama kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza havaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile katlaşmazsınız. Saklama havaı sıcaklığında temel problem havaın soğuk değil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza havaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ gönen muhafaza havaı sıcaklığına gereğince varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza havaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza havaının ambiyans geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu muhtevaindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak mutlaka ambiyans geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka ambiyans geçirmedikleri muhtevain sair rakiplerine kocaman ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>