Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakmedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme El imalı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini kontrolör eylemek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında bağırsakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneyim canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir kaide var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz öfkele yakılır! Puro her devir ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalın puroya direk temas etmemelidir. Coşkun maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı alya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 denli eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken tüm ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 denli döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara nazaran az buçuk elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu merkez çakmaklar çok demirdür ve bir küme andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma medarımaişetlemi doğal alevli çakmaklarla, az buçuk devir alabilir. Bu süre size çağ kaybı kabilinden odaükebilir lakin puro götürüm ve çalışma gerek. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonrasında elverişsiz çevirip dulukünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm basamak kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yönı tam yanmamışsa, doğrusu tüm basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz dem elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz bağırsakime amade. Evet ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer bağırsakilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye beklemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden bağırsakmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o denli elemlaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Esrar kolayçe ağıza doldurulur ve zevk azrailların dumanla uyarılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilişki gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin gene yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat pençe imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şgeri olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın sıcaklık değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 denli arasında başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Soy içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ama elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız dünyaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile huzurlaşmazsınız. Hıfız dünyaı sıcaklığında cins sıkıntı dünyaın ilgisiz bileğil bir küme hamam olmasıdır. Çünkü hıfız dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız dünyaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet hıfız dünyaı sıcaklığına nazaran takas gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız dünyaının cazibe geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu bağırsakindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak katiyetle cazibe geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle cazibe geçirmedikleri bağırsakin diğer rakiplerine makro fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>